Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
75
23
Osuvuus
98%
Muut luokittelutiedot
aamiainen / välipala, pääruoka, uunissa, sika, liha, leivonnaiset, suolaiset leivonaiset, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää sikaa
Kinkku-rucolapiirakka
4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää
Ainesosat
-
0 ripausrouhittua mustapippuria
-
1 paketti(400 g) piirakkataikinaa
-
1 pussi(300 g) kinkkusuikaleita
-
1 pussi(150 g) juustoraastetta
-
1ruukku rucolasalaattia
-
1 rklsinappia
-
2kananmunaa
-
2 dlruokakermaa
-
0 ripaussuolaa
- Lisäksi
-
0foliovuokia
Ohjeet
Sulata piirakkataikina. Valmista taikinasta iso piirakka tai pienempiä annospiirakoita. Pikkupiirakat voi paistaa esimerkiksi leivinpaperilla vuoratuissa pienissä uunivuoissa. Kauli taikina ja painele vuoan pohjalle ja reunoille. Levitä kinkkusuikaleet, juustoraaste ja rucola taikinapohjan päälle. Sekoita kulhossa munat, kerma, sinappi ja mausteet. Kaada seos tasaisesti piirakan päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 25?30 minuuttia piirakoiden koosta riippuen tai kunnes piirakat ovat kauniin ruskeita.
© SOK Viestintä ja julkaisut 01.11