Kinkku-rucolapiirakka
Tykkäämiset
75 23
Osuvuus
98%


Lisätiedot

Viljatuotteita
Kananmunaa
Gluteenia
Maitoa
Lihaa
Porsasta


Muut luokittelutiedot

aamiainen / välipala, pääruoka, uunissa, sika, liha, leivonnaiset, suolaiset leivonaiset, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää sikaa

Kinkku-rucolapiirakka

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1 paketti
    (400 g) piirakkataikinaa
  • 1 pussi
    (300 g) kinkkusuikaleita
  • 1 pussi
    (150 g) juustoraastetta
  • 1
    ruukku rucolasalaattia
  • 1 rkl
    sinappia
  • 2
    kananmunaa
  • 2 dl
    ruokakermaa
  • 0 ripaus
    suolaa
  • Lisäksi
  • 0
    foliovuokia
 

Ohjeet

Sulata piirakkataikina. Valmista taikinasta iso piirakka tai pienempiä annospiirakoita. Pikkupiirakat voi paistaa esimerkiksi leivinpaperilla vuoratuissa pienissä uunivuoissa. Kauli taikina ja painele vuoan pohjalle ja reunoille. Levitä kinkkusuikaleet, juustoraaste ja rucola taikinapohjan päälle. Sekoita kulhossa munat, kerma, sinappi ja mausteet. Kaada seos tasaisesti piirakan päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 25?30 minuuttia piirakoiden koosta riippuen tai kunnes piirakat ovat kauniin ruskeita.