Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Kinkkulasagnette
Tykkäämiset
1 2
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Kinkkulasagnette

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta (vuoan voiteluun)
  • 1
    punainen paprika
  • 1 ps
    Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo -pastaa
  • 1 prk
    tomaattimurskaa (400 g)
  • 1 dl
    juustoraastetta
  • 2 dl
    purjosuikaleita (60 g)
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 2 tl
    oreganoa
  • 2 tl
    basilikaa
  • 2 dl
    juustoraastetta
  • 0.2 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 0.2 tl
    valkopippuria
  • 0.8 dl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 3 rkl
    Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 200 g
    palvikinkkua
  • 8 dl
    maitoa
  • 100 g
    pekonia
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Kuumenna Sunnuntai Juokseva paksupohjaisessa kattilassa. Kuullota suikaloitu pekoni, murskatut valkosipulinkynnet ja purjo kattilassa. Lisää pieneksi kuutioitu kinkku ja paprika.

Sekoita joukkoon jauhot. Lisää maito ja tomaattimurska hyvin sekoittaen. Kiehauta. Mausta kastike ja sekoita juustoraaste joukkoon. Lisää joukkoon 1 ps lasagne Piccolo-pastaa ja sekoita.

Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä uunin keskitasossa n. 30 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA