Kinkkupizzat nuudelipohjalla
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

Huhtikuun Reseptit, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, alkuruoka, pääruoka, uuniruoka, suolaiset leivonaiset, leivonnaiset

Kinkkupizzat nuudelipohjalla

4 annosta

 

Valmista rapeapohjainen nuorison suosikkipizza täysjyvänuudeleista. Trendikkään nuudelipizzan päälle voi latoa mitä tahansa mieleisiä täytteitä.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    kananmuna
  • 1 pussi
    (175 g) juustoraastetta
  • 150 g
    palvikinkkua
  • 0.5 rasiaa
    (à 250 g) kirsikkatomaatteja
  • 0.5 kpl
    punasipuli
  • 200 g
    täysjyvänuudeleita
  • 1 dl
    chilipastakastiketta (Rainbow)
  • Lisäksi
  • 50 g
    rucolaa tai babypinaattia
 

Ohjeet

Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä lävikössä.

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.

Kaada nuudelit kulhoon. Riko kananmuna joukkoon. Lisää noin puolet juustoraasteesta. Puristele nuudeleita puhtailla käsillä niin, että kananmuna sekoittuu hyvin nuudeleihin.

Jaa nuudeliseos neljäksi keoksi pellille leivinpaperin päälle. Tasoita pinta niin, että nuudelipohjista tulee noin 1 cm:n paksuisia.

Kuutioi palvikinkku. Huuhtele ja lohko kirsikkatomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli.

Lusikoi pastakastiketta nuudelipohjille. Jaa kinkut, kirsikkatomaatit ja punasipulit päälle. Ripottele loppu juustoraaste pizzoille.

Kypsennä pizzoja uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kauniin ruskea ja nuudelireunat rapeita.

Huuhtele rucola tai pinaatti ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Ripottele valmiin pizzan päälle.