Kipparin kalavuoka
Tykkäämiset
15 2
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, helppo, uunissa, munaton, kalaa, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sitrusta

Kipparin kalavuoka

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    pakasteseitä
  • 1
    nippu tilliä
  • 2 rkl
    vehnäjauhoja
  • 2 dl
    kevyttä ruokakermaa
  • 0.2 tl
    rouhittua valkopippuria
  • 0.5
    sitruunan mehu
  • 250 g
    kirsikkatomaatteja tai 4 tomaattia
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Nosta kalapalat pois pakkauksesta ja siirrä lautaselle. Sulata esim. mikrossa miedolla lämmöllä. Valuta liemi pois. Kääntele kalat kevyesti jauhoissa ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi tai lohko tomaatit ja asettele ne kalojen päälle. Valuta pinnalle sitruunamehu sekä kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Saksi päälle tuoretta tilliä. Kypsennä uunissa 200 asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja esim. raastesalaatin kanssa. Yhteishyvän Ruokalehti 1/05