Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Kirjolohi-mangoceviche
Tykkäämiset
3 8
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

salaatti, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, sokeriton, suklaaton, vähälaktoosinen, helppo, alkuruoka, kohtuuajassa, sisältää kalaa, sisältää sitrusta, suolainen, tulinen

Kirjolohi-mangoceviche

4 annosta
Kohtuuajassa
Helppo

 

Raikas ja kevyt ceviche kirjolohesta, mangosta ja kasviksista. Sovellettu Pirkan ohjeesta.

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    graavikirjolohifileesiivuja
  • 0.5 kpl
    punasipuli
  • 0.5 kpl
    chilipaprikaa (mieto)
  • 0.5 kpl
    sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1 kpl
    limetin mehu
  • 0.5 dl
    oliiviöljyä
  • 1 kpl
    mango (syöntikypsä)
  • 250 g
    kirsikkatomaattia (1 rs)
  • 1 dl
    korianteria hienonnettuna
  • 1 kpl
    kurkku
 

Ohjeet

1. Leikkaa lohiviipaleet paloiksi ja levitä ne laakealle vadille. Hienonna punasipuli ja chili. Ripottele punasipuli, chili ja sitruunan raastettu kuori kaloille. Kaada päälle sitruuna- ja limettimehut sekä oliiviöljy. Peitä vati kelmulla ja anna marinoitua vähintään 15 minuuttia jääkaapissa.

2. Kuori mango ja leikkaa se kahteen osaan mangon litteän siemenen molemmin puolin. Kuutioi hedelmäliha ja kurkku. Puolita tai lohko kirsikkatomaatit.

3. Sekoita mango, kurkku, tomaatit ja korianteri varovasti laakeassa kulhossa. Lusikoi päälle marinoituneet lohipalat liemineen.

Tarjoile leivän kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA