Kirjolohimuffinit
Tykkäämiset
1 3
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

välipala, uunissa, kalaa, leivonnaiset, suolaiset leivonaiset, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Kirjolohimuffinit

13:lle hengelle
Keskitaso

 

Graavikirjolohi sopii myös leivontaan. Maustettu ruokakerma helpottaa ruoanlaittoa, ja tabasko tuo makua muffineihin. Tarjoa suolaisia muffineja vaikkapa brunssilla tai illanistujaisissa.

Lisää

Ainesosat

  • 0
    pala purjoa
  • 1 paketti
    graavikirjolohifileesiivuja (150 g)
  • 1
    kananmuna
  • 1 prk
    kolmen juuston ruokakermaa (2,5 dl)
  • 1 dl
    hienonnettua tilliä
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 2 dl
    hiivaleipäjauhoja
  • 2 tl
    leivinjauhetta
  • 0.8 dl
    juoksevaa margariinia
  • 3 tippaa
    tabaskoa
  • 0 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Leikkaa kirjolohisiivut pieniksi kuutioiksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Halkaise ja huuhtele purjo ja pilko pieniksi. Kypsennä purjoa mikrossa täydellä teholla, kunnes se on pehmeää. Vatkaa munan joukkoon mausteet, rasva ja kerma. Kaada jauhoseos muna-kermaseokseen. Lisää jäähtyneet purjot, kirjolohikuutiot ja hienonnettu tilli. Jaa taikina muffinipellille. Paista 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia. Paistolämpötila 225 astetta. Paistoaika noin 20 minuuttia.