Kirjolohta bataattipedillä
Tykkäämiset
8 3
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää laktoosia

Kirjolohta bataattipedillä

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.8 kg
    kirjolohifileetä
  • 2.5 dl
    ranskankermaa
  • 2 kpl
    bataattia
  • 4 rkl
    tillisilppua
  • 100 g
    Crème Bonjour Katkarapua
  • 2 tl
    sitruunaista kalamaustetta
  • 1.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä bataattiviipaleita suolavedessä noin 10 minuuttia. Laita bataattiviipaleet voidellun uunivuoan pohjalle. Laita kirjolohifilee bataattiviipaleiden päälle. Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada liemi kalafileen päälle. Paista 170 °C:n lämpötilassa noin 45 minuuttia. Tarjoa kala perunoiden tai perunasoseen kanssa.