Kirkas lohikeitto
Tykkäämiset
16 26
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, keitto, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, kalaa, kevyt, sisältää kalaa

Kirkas lohikeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    tilliä
  • 5
    perunaa
  • 400 g
    nahatonta lohta tai kirjolohta
  • 1 l
    vettä
  • 1
    sipuli
  • 2
    kalaliemikuutiota tai 3 rkl kalafondia
  • 2
    porkkanaa
  • 2
    laakerilehteä
  • 10 cm
    pala purjoa
  • 10
    maustepippuria
  • 100 g
    lanttua
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Pese, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli. Huuhtele, halkaise ja paloittele purjo. Keitä kasvikset maustepippureiden ja laakerinlehden kanssa vedessä lähes kypsäksi. Lisää paloiteltu lohi. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes kala on kypsää, noin 5 minuuttia. Lisää tilli ja tarjoile keitto ruisleivän kanssa. Paahda leipäviipaleet halutessasi