Kolmioleivät
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

leivät ja hampurilaiset, helppo, alkuruoka, lisäkkeet, kohtuuajassa, kasvisruoka, sisältää maitoa, sisältää laktoosia

Kolmioleivät

20 kappaletta
Kohtuuajassa
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 20 kpl
    Vehnäpaahtoleipäviipaleita
  • 50 g
    Voita
  • 1 rl
    Oliiviöljyä
  • 5 kpl
    valkosipulin kynsiä murskattuna
  • Täyte
  • 1 prk
    smetanaa
  • 200 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl
    basilikan lehtiä
  • 1 dl
    aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • 1 kpl
    paprika
 

Ohjeet

1. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Sulata voi ja sekoita joukkoon oliiviöljy ja murskatut valkosipulinkynnet. Sivele leipäviipaleet seoksella molemmin puolin. Paahda uuniritilällä 225 asteessa kullanruskeiksi. Ritilän alla on hyvä olla pelti, jolla leivinpaperia, ettei uuni sotkeudu.

2.Valuta aurinkokuivatut tomaatit liiasta öljystä. Hakkaa tomaatit, basilikan lehdet ja paprika hienoksi. Sekoita täytteen ainekset keskenään.

3.Levitä täytettä leipäviipaleelle paksuhko kerros. Paina toinen viipale täytteen päälle. Leikkaa leipä kahdeksi kolmioiksi. Valmista kaikki viipaleet samalla tavoin. Anna vetäytyä jääkapissa pari tuntia ennen tarjoilua.