Konvehtitrifle
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää suklaata, englantilainen, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton

Konvehtitrifle

4 annosta

 

Joulun suklaakonvehdeista, karpalosta ja kermaisesta riisipuurosta syntyy jälkiruoka. Voit käyttää myös riisipuuron tähteet tai valmista riisipuuroa 2–3 dl.

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    puuroriisiä
  • 2 dl
    vettä
  • 4 dl
    maitoa
  • 2 rkl
    sokeria
  • 1 ripaus
    suolaa
  • 2 dl
    kuohukermaa
  • Karpalohyytelö
  • 3 dl
    karpalomehua
  • 1.5 dl
    hyytelösokeria
  • 1 pussi
    (200 g) pakastekarpaloita
  • Lisäksi
  • 9
    suklaakonvehtia
 

Ohjeet

Keitä riisiä ja vettä kattilassa kunnes vesi on lähes imeytynyt riisiin. Lisää maito ja keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes maito on imeytynyt riisiin. Lisää sokeri ja suola. Jäähdytä kylmäksi jääkaapissa.

Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahto riisipuuroon. Kiehauta mehu kattilassa ja sekoita joukkoon hyytelösokeri. Kiehauta uudelleen ja kaada liemi jäisten karpaloiden päälle.

Pilko suklaakonvehdit. Lusikoi riisipuuroseosta, karpalohyytelöä ja pilkottuja suklaakonvehteja kerroksittain annosmaljoihin. Anna hyytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA