Korianterilla maustetut kanapyörykät
Tykkäämiset
2 2
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

kohtuuajassa, pannulla, alkuruokia ja klassikoita, keitto, pihvit ja pyörykät, jauheliha, liha, kana, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Korianterilla maustetut kanapyörykät

4:lle hengelle
Kohtuuajassa

Lisää

Ainesosat

  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 1
    kananmuna
  • 1 pkt
    (400 g) Kariniemen Kananpojan paistijauheliha
  • 2 rkl
    korianteria
  • 1 tl
    suolaa
  • tilkka öljyä
  • 1
    sipuli
  • 1
    porkkana
  • 1
    lime
  • 2 tl
    raastettua inkivääriä
  • 2 dl
    kookosmaitoa
  • 2 rkl
    soijakastiketta
  • 2 tl
    hienonnettua chiliä
  • 150 g
    muna- tai riisinuudeleita
  • 200 g
    sokeriherneitä
  • 7 dl
    kanalientä
 

Ohjeet

Tee ensin pyörykkätaikina. Murskaa valkosipulinkynsi sekä hienonna korianteri. Sekoita kaikki pyörykkätaikinan ainekset hyvin keskenään. Nosta taikina kylmään maustumaan.

Valmista seuraavaksi liemi. Kuori ja suikaloi sipuli ja porkkana. Suikaloi sokeriherneet. Lämmitä öljy kattilassa ja lisää mukaan chili, inkivääri sekä porkkana- ja sipulisuikaleet. Anna kuullottua hetki. Lisää kanaliemi, anna kiehahtaa ja lisää joukkoon nuudelit, sokeriherneet ja kookosmaito sekä limen mehu ja soijakastike. Kuumenna kiehuvaksi. Tee käsin tai lusikalla jauhelihataikinasta pieniä pyöryköitä ja pudota ne hiljaa poreilevaan keittoon. Älä keitä lientä liian kovaa, jotta pyörykät eivät hajoa. Hauduta niitä noin viisi minuutti ja tarjoile.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA