Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto
Tykkäämiset
5 0
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

keitto, pääruoka, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, sokeriton, suklaaton, vähälaktoosinen, alkuruoka, sisältää maitoa, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää valkosipulia, sisältää lihaa, sisältää kanaa, suolainen, sisältää selleriä

Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1 l
    vettä
  • 1
    iso sipuli
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • 2
    varsisellerin vartta
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 1
    kanaliemikuutio
  • 1 tlk
    tomaattimurskaa
  • 4 dl
    simpukkaminipastaa
  • 1 pussi
    Valio Koskenlaskija® murua
  • suolaa
  • Pinnalle
  • hienonnettua persiljaa
 

Ohjeet

Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki Oivariini rasvassa. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikatut sellerinvarret sekä tomaattipyree.

Lisää vesi, kanaliemikuutio ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta. Keitä n. 8 min.

Lisää Koskenlaskija muru ja keitä, kunnes juusto on sulanut. Tarkista suola. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.