Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

sisältää selleriä, suolainen, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää valkosipulia, sisältää gluteenia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, alkuruoka, vähälaktoosinen, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, pääruoka, keitto

Koskenlaskijan tomaatti-pastakeitto

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 1
    iso sipuli
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • 2
    varsisellerin vartta
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 1
    kanaliemikuutio
  • 1 tlk
    tomaattimurskaa
  • 4 dl
    simpukkaminipastaa
  • 1 pussi
    Valio Koskenlaskija® murua
  • 1 l
    vettä
  • suolaa
  • Pinnalle
  • hienonnettua persiljaa
 

Ohjeet

Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki Oivariini rasvassa. Lisää ohuiksi viipaleiksi leikatut sellerinvarret sekä tomaattipyree.

Lisää vesi, kanaliemikuutio ja tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta. Keitä n. 8 min.

Lisää Koskenlaskija muru ja keitä, kunnes juusto on sulanut. Tarkista suola. Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA