Kreikkalainen makkaravuoka
Tykkäämiset
19 6
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, munaton, makkarat, sisältää maitoa, sisältää lihaa

Kreikkalainen makkaravuoka

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    lenkkimakkara
  • 1 tl
    oreganoa
  • 1 dl
    juustoraastetta
  • 180 g
    valmiita fetajuustokuutioita
  • 0.5 dl
    chiliketsuppia
  • 0.5 pussia
    pakastesipulia tai 1 iso sipuli lohkottuna
  • 0.5 dl
    mustia oliiveja renkaina
  • 400 g
    tomaattimurskaa
  • 0
    sokeria
  • 2 rkl
    silputtua tuoretta basilikaa
  • 0
    rouhittua mustapippuria
 

Ohjeet

Paloittele lenkkimakkara kookkaiksi viipaleiksi ja kääntele palat ketsupissa voidellun uunivuoan pohjalla. Pane makkarapalojen päälle fetajuusto, sipulisilppu, oliivirenkaat ja tomaattimurskaan sekoitetut sokeri, mausteet ja yrtit. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 225 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes makkara on kuumaa ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa pastan tai perunasoseen kanssa.