Kreikkalaiset jauhelihakebekot
Tykkäämiset
9 3
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, liha, sisältää munaa, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Kreikkalaiset jauhelihakebekot

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1
    sipuli
  • 1 dl
    hienonnettua fetajuustoa
  • 1
    muna
  • 3
    valkosipulinkynttä
  • 0.5 dl
    hienonnettuja vihreitä oliiveja
  • 400 g
    paistijauhelihaa
  • 0
    öljyä paistamiseen
  • 1 tl
    sitruunankuorta
  • 1 tl
    oreganoa
  • 1 tl
    mustapippuria
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa jauheliha, hienonnetut sipulit, fetajuusto, oliivit, muna sekä mausteet. Vaivaa taikina tasaiseksi ja jaa se 12 osaan. Muotoile kosteilla käsillä paksuja tankoja. Paista kebakot öljyssä pannulla kauniin ruskeiksi. Työnnä puutikut kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kebakot uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.