Kukkakaali-kvinoasalaatti
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vähäsokerinen, vähärasvainen, matalakolesterolinen, kuitupitoinen, suolainen, sisältää valkosipulia, sisältää sitrusta, kasvisruoka, sisältää maitoa, lisäkkeet, suklaaton, sokeriton, pähkinätön, omenaton, munaton, gluteeniton, salaatti

Kukkakaali-kvinoasalaatti

4 annosta

 

Hiilihydraatti- ja proteiinipitoinen kvinoa tekee kukkakaalisalaatista ruokaisan. Anna kvinoan kiehua hiljalleen sekoittelematta kypsäksi, jotta se pysyy ilmavana.

Lisää

Ainesosat

  • 2 dl
    kvinoaa
  • 0.8 dl
    auringonkukansiemeniä
  • 1
    pieni kukkakaali
  • 5
    aurinkokuivattua tomaattia
  • 3 rkl
    silputtua minttua tai basilikaa
  • Kastike
  • 2 dl
    kermaviiliä tai maustamatonta jogurttia
  • 2 tl
    hunajaa
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 1 tl
    suolaa
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 1
    murskattu valkosipulinkynsi, halutessasi
  • 1 dl
    viipaloituja retiisejä
 

Ohjeet

Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä. Paahda auringonkukansiemenet kevyesti kuivalla paistinpannulla. Paloittele kukkakaali. Silppua tomaatit ja basilika tai minttu. Sekoita ainekset keskenään. Sekoita kastike ja lisää salaattiainesten joukkoon. Anna maustua jonkin aikaa ennen tarjoamista. Lisää retiisiviipaleet päälle.