Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
1iso kukkakaali
-
1 tljauhettua currya
-
2perunaa
-
8 dlvähäsuolaista kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
-
2.5 dlmaustettua ruokakermaa (esim. sipulin- tai juustonmakuista)
- Pekoni-persiljasilppu
-
1 paketti(170 g) pekonia
-
0.5 dlsilputtua persiljaa
-
0 ripausjauhettua paprikaa
-
0 ripausrouhittua mustapippuria
Ohjeet
Huuhtele kukkakaali, poista kanta ja leikkaa kaali pienemmiksi kukinnoiksi. Kuori ja kuutioi perunat. Kiehauta kasvisliemi kattilassa ja lisää kukkakaali, perunat ja curry. Keitä keskilämmöllä ja kannen alla noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat pehmeitä. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää ruokakerma. Anna vielä kiehahtaa. Kuutoi pekoni pieneksi. Kuumenna pannu ja paista pekonisilppu omassa rasvassaan rapeaksi ja kauniin väriseksi. Siirrä pekoni talouspaperilla vuoratulle lautaselle. Talouspaperi imee pekonista ylimääräisen rasvan pois. Mausta pekonisilppu persiljalla, paprikalla ja mustapippurilla. Tarjoa keitto pekonisilpun kanssa.
© SOK Viestintä ja julkaisut 0711