Kukkakaali-purjokeitto
Tykkäämiset
3 3
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, pääruoka, keittämällä, tulinen, kasvisruoka, keitto, keskitaso, munaton, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Kukkakaali-purjokeitto

2:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    pala purjon vaaleaa osaa
  • 1
    (400 g) kukkakaali
  • 1 rkl
    rypsiöljyä
  • 1 rkl
    margariinia
  • 0.5 tl
    kirveliä
  • 4 dl
    kasvislientä
  • 100 g
    sulatejuustoa
  • 0 ripaus
    murskattua valkosipulinkynttä
  • 0
    hienonnettua ruohosipulia pinnalle
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Poista kukkakaalista kanta ja pilko pieniksi paloiksi. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota purjoa, valkosipulia ja kukkakaalipaloja kattilassa öljy-margariiniseoksessa. Lisää joukkoon kasvisliemi ja keitä kannen alla, kunnes kukkakaali on kypsää. Soseuta keitto teho- tai sauvasekoittimella. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja mausteet. Kuumenna keitto ja saksi pinnalle ruohosipulia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA