Kukkakaali-tomaattipasta
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, pannulla, tulinen, kasvisruoka, pasta, keskitaso, munaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa

Kukkakaali-tomaattipasta

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    vettä
  • 300 g
    pastaa, esim. fusilli
  • 1
    (noin 300 g) pieni kukkakaali
  • 1
    pieni sipuli
  • 3
    valkosipulinkynttä
  • 3
    anjovisfileetä
  • 1 prk
    (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 dl
    juustoraastetta
  • 2 rkl
    hienonnettua persiljaa
 

Ohjeet

Valmista pastakastike. Poista kukkakaalista kanta ja lehdet. Pilko muruiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita pannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon hienonnetut anjovisfileet ja kukkakaalimurut. Kääntele miedolla lämmöllä muutama minuutti, jotta kukkakaalit hieman kypsyvät. Lisää joukkoon tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua 5 minuuttia. Keitä pasta. Mausta kastike juustoraasteella ja persiljalla.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA