Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?

Huom! Etelä-Suomen alueella voi tilauksissa ilmetä myöhästymisiä johtuen sääolosuhteista.

Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
60 gHK Amerikan pekonia
-
5 dlvettä
-
1 kplperunaa
-
2 rklFlora Culinessea
-
2 dlcrème fraichea
-
4 kplvihreä parsaa
-
250 gKukkakaalia
-
1 kplKnorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
-
1 kplsipulia
-
1 tltryffeliöljyä
Ohjeet
Laita uuni kuumenemaan 200 °C:n lämpötilaan. Paista pekoni uunissa rapeaksi. Huuhtele kukkakaali ja irrota nuput. Kuori ja kuutio peruna. Kuullota hienonnettu sipuli Flora Culinessessa, lisää kukkakaalit ja perunat. Kaada sekaan 5 dl vettä, 1 Knorr FOND " DE CHEF" ja anna kiehua kunnes perunat ja kukkakaalit ovat kypsiä. Keitä parsoja suolatussa vedessä noin 3 minuuttia, huuhtele ne kylmällä vedellä. Lisää keittoon creme fraiche ja soseuta sauvasekoittimella. Tarjoa keitto kauniista laseista rapeaksi paistetun pekoniviipaleen ja parsan kanssa. Tipauta päälle muutama pisara tryffeliöljyä.
© Unilever 2010