Kukkakaalikeitto
Tykkäämiset
8 8
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

keitto, kasvisruoka, helppo, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Kukkakaalikeitto

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 60 g
    HK Amerikan pekonia
  • 5 dl
    vettä
  • 1 kpl
    perunaa
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 2 dl
    crème fraichea
  • 4 kpl
    vihreä parsaa
  • 250 g
    Kukkakaalia
  • 1 kpl
    Knorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 tl
    tryffeliöljyä
 

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 200 °C:n lämpötilaan. Paista pekoni uunissa rapeaksi. Huuhtele kukkakaali ja irrota nuput. Kuori ja kuutio peruna. Kuullota hienonnettu sipuli Flora Culinessessa, lisää kukkakaalit ja perunat. Kaada sekaan 5 dl vettä, 1 Knorr FOND " DE CHEF" ja anna kiehua kunnes perunat ja kukkakaalit ovat kypsiä. Keitä parsoja suolatussa vedessä noin 3 minuuttia, huuhtele ne kylmällä vedellä. Lisää keittoon creme fraiche ja soseuta sauvasekoittimella. Tarjoa keitto kauniista laseista rapeaksi paistetun pekoniviipaleen ja parsan kanssa. Tipauta päälle muutama pisara tryffeliöljyä.