Kukkakaaliwingsit
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

vähähiilihydraattinen, sisältää sokeria, sisältää valkosipulia, sisältää kalaa, sisältää maitoa, välipala, alkuruoka, laktoositon, gluteeniton, uuniruoka

Kukkakaaliwingsit

4 annosta

 

Tahmealla bbq-kastikkeella kuorrutetut wingsit sopivat kisakatsomoon tai leffaillan naposteltaviksi.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    (700 g) kukkakaali
  • Barbecuekastike
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 0.2 dl
    (1/4 dl) vettä
  • 4
    valkosipulinkynttä
  • 1.5 dl
    vaahterasiirappia
  • 0.5 dl
    valkoviinietikkaa
  • 3 rkl
    tomaattipyreetä
  • 1.5 rkl
    worcesterkastiketta
  • 1.5 tl
    savupaprikaa
  • 1 tl
    cayennenpippuria
  • 3 tl
    maissitärkkelystä (maizena)
  • Sinihomejuustodippi
  • 1 prk
    (200 g) kermaviiliä
  • 1.5 dl
    (75 g) sinihomejuustomurua
  • 0.2 tl
    (1/4 tl) rouhittua mustapippuria
 

Ohjeet

Tee barbecuekastike. Kuori ja halkaise valkosipulit. Mittaa kastikkeen ainekset vettä ja maizenaa lukuun ottamatta kattilaan. Sekoita vesi ja maizena kulhossa. Kiehauta kastike ja sekoita maizenaseos joukkoon. Keitä 5 minuuttia. Kaada isoon kulhoon.

Säädä uuni 200 asteeseen. Irrota kukkakaalista lehdet ja kanta. Huuhtele ja kuivaa kukkakaali. Irrota kukinnot noin 4 cm:n paloiksi. Kääntele palat barbequekastikkeessa. Siirrä ne leivinpaperin päälle pellille ja paahda uunissa noin 20 minuuttia. Kokeile kypsyyttä haarukalla. Wingsit saavat jäädä napakoiksi. Yhdistä dipin ainekset ja tarjoa wingsien kera.