Kuningatarjuustokakku
Tykkäämiset
8 7
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, uunissa, leivonnaiset, kasvisruoka, sisältää munaa, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Kuningatarjuustokakku

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    musikoita ja vadelmia
  • 400 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl
    sokeria
  • 1 tl
    vaniljasokeria
  • 1 rkl
    sokeria
  • 1 tl
    vaniljasokeria
  • 1 dl
    kermaviiliä
  • 3
    munaa
  • 150 g
    ranskankermaa
  • 12
    tummaa keksiä
  • 1.5 dl
    mustikoita
  • 1.5 dl
    vadelmia
  • 50 g
    pehmeää margariinia
 

Ohjeet

Jauha keksit tasaiseksi seokseksi pehmeän rasvan kanssa. Painele keksimuruseos leivinpaperilla vuoratun 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle. Paista ensin pohjaa 175 asteessa 15 minuuttia. Sekoita täytteen aineet keskenään. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle ja paista uunin alatasossa noin 50 minuuttia tai kunnes täyte on täysin hyytynyt. Nosta kakku jäähtymään noin puoleksi tunniksi. Sekoita pinnalle tulevan täytteen aineet keskenään. Levitä täyte varovaisesti jäähtyneen kakun pinnalle. Paista vielä noin 10 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja nosta vetäytymään jääkaappiin yön yli. Koristele kakku halutessasi tuoreilla marjoilla.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA