Kuohkea kinkkuomeletti
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

Huhtikuun Reseptit, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää munaa, sisältää maitoa, välipala, pääruoka, kalaa, salaatti

Kuohkea kinkkuomeletti

1 annosta

 

Kuohkean ranskalaisen munakkaan salaisuus on vaahdotetut valkuaiset. Nauti omeletti vastapaistettuna.

Lisää

Ainesosat

  • 1 viipale
    savukinkkua
  • 2.5 rkl
    emmentaljuusto-raastetta
  • 2 kpl
    kananmunaa
  • 0 ripaus
    mustapippuria
  • 1 tl
    margariinia tai voita
  • 1 rkl
    silputtua ruohosipulia
  • 1 ripaus
    suolaa
  • 1 rkl
    vettä
 

Ohjeet

Suikaloi kinkku. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset ja vesi keskenään, lisää mausteet.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele vaahto varovasti keltuaisten joukkoon.

Sulata rasva pienellä, pinnoitetulla pannulla. Kaada munakasseos pannulle ja anna sen hyytyä miedolla lämmöllä. Voit laittaa pannun päälle hetkeksi kannen.

Lisää kinkku ja juustoraaste lähes hyytyneen munakkaan päälle. Irrottele munakasta pannusta lastalla, valuta munakkaan toinen puoli lautaselle ja kiepsauta toinen puoli päälle.