Kuohuviini-persikkamehujäät
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

pähkinätön, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, juoma, kalaa

Kuohuviini-persikkamehujäät

8 kappaletta

 

Itse tehty mehujää virkistää helteellä ja toimii grilliaterian kevyenä ja raikkaana jälkiruokana.

Lisää

Ainesosat

  • 250 g
    litteitä paraquayo-persikoita
  • 2 kpl
    mintunoksaa
  • 2 dl
    alkoholitonta kuohuviiniä
  • 2 dl
    Pommac-limonadia
 

Ohjeet

Halkaise persikat, poista kivi ja viipaloi hedelmät. Irrota mintun lehdet.

Jaa persikat ja mintunlehdet mehujäämuotteihin. Sekoita kuohuviini ja limonadi isossa kannussa. Kaada muotteihin. Lisää jäätelötikut ja pakasta vähintään 4 tuntia tai yön yli.