Kurpitsa-juustokakku
Tykkäämiset
2 0
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, makeat leivonnaiset, gluteeniton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, jälkiruoka, sisältää maitoa, sisältää viljaa, sisältää munaa, amerikkalainen, kasvisruoka, sisältää gluteenia, sisältää sitrusta, sisältää sokeria, sisältää vehnää

Kurpitsa-juustokakku

8 annosta

 

Kurpitsa sopii myös makeisiin herkkuihin.

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 100 g
    digestivekeksejä
  • 50 g
    sulatettua voita
  • Täyte
  • 400 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • 1.2 dl
    sokeria
  • 2 tl
    vaniljasokeria
  • 3
    munaa
  • 0.5
    myskikurpitsaa
  • 1 tl
    raastettua sitruunan kuorta
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 1 tl
    kanelia
  • 1 tl
    inkivääriä
  • 0.5 tl
    kardemummaa
 

Ohjeet

Kuori ja paloittele myskikurpitsa. Keitä palat pehmeiksi vedessä, kaada vesi pois ja soseuta. Ota täytettä varten 2 dl sosetta. Valmista pohja. Murskaa keksit, sekoita joukkoon voisula. Peitä irtopohjaisen (20–22 cm) kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Painele muruseos vuoan pohjalle ja reunoille. Valmista täyte. Vatkaa juusto sähkövatkaimella, lisää muut aineet. Kaada seos pohjan päälle. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Peitä kakku paistamisen puolivälissä leivinpaperilla. Anna kakun tekeytyä kylmässä vähintään 3 tuntia.