Kurpitsa-juustokakku
Tykkäämiset
2 0
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_lokakuun_reseptit, sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää sitrusta, sisältää gluteenia, kasvisruoka, amerikkalainen, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, suklaaton, pähkinätön, omenaton, gluteeniton, makeat leivonnaiset, leivonnaiset

Kurpitsa-juustokakku

8 annosta

 

Kurpitsa sopii myös makeisiin herkkuihin.

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 100 g
    digestivekeksejä
  • 50 g
    sulatettua voita
  • Täyte
  • 400 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • 1.2 dl
    sokeria
  • 2 tl
    vaniljasokeria
  • 3
    munaa
  • 0.5
    myskikurpitsaa
  • 1 tl
    raastettua sitruunan kuorta
  • 2 rkl
    sitruunamehua
  • 1 tl
    kanelia
  • 1 tl
    inkivääriä
  • 0.5 tl
    kardemummaa
 

Ohjeet

Kuori ja paloittele myskikurpitsa. Keitä palat pehmeiksi vedessä, kaada vesi pois ja soseuta. Ota täytettä varten 2 dl sosetta. Valmista pohja. Murskaa keksit, sekoita joukkoon voisula. Peitä irtopohjaisen (20–22 cm) kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Painele muruseos vuoan pohjalle ja reunoille. Valmista täyte. Vatkaa juusto sähkövatkaimella, lisää muut aineet. Kaada seos pohjan päälle. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Peitä kakku paistamisen puolivälissä leivinpaperilla. Anna kakun tekeytyä kylmässä vähintään 3 tuntia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA