Kurpitsa-juustokuppikakut
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää gluteenia, kasvisruoka, amerikkalainen, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, sitrukseton, pähkinätön, gluteeniton, suolaiset leivonaiset, leivonnaiset

Kurpitsa-juustokuppikakut

10 kappaletta

 

Mehevät kurpitsakuppikakut maistuvat sellaisenaankin, mutta muhkea tuorejuustokuorrutus tekee muffineista täyteläisempiä.

Lisää

Ainesosat

  • 3 dl
    spelttijauhoja
  • 3 dl
    täysjyvävehnäjauhoja
  • 4.5 dl
    maitoa
  • 2
    kananmunaa
  • 200 g
    cheddarjuustoraastetta
  • 2 tl
    paprikajauhetta
  • 1 tl
    suolaa
  • 1 tl
    mustapippuria
  • 3 tl
    leivinjauhetta
  • 250 g
    kurpitsaa
  • 300 g
    pekonia
  • 50 g
    voita
  • 50 g
    kurpitsansiemeniä
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 tl
    chilirouhetta
  • 400 g
    yrttituorejuustoa
 

Ohjeet

Puolita kurpitsa, poista siemenet. Ota siemenet talteen. Kuori ja paloittele kurpitsa. Paahda paloja 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Soseuta palat sauvasekoittimella. Paista pekoni kuumalla pannulla rapeaksi. Murenna pekoni pieniksi paloiksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa juustoraaste, muna, maito, kurpitsasose ja sulatettu voi. Lisää maitoseos kuiviin aineisiin ja sekoita tasaiseksi. Kääntele puolet pekonimuruista taikinaan. Lusikoi taikina isoihin muffinivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Pese kurpitsan siemenet ja kuivaa talouspaperilla. Kääntele siemenet öljyssä ja mausta chilirouheella. Levitä siemenet leivinpaperin päälle. Paahda 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Pehmitä tuorejuusto vatkaamalla. Pane juusto pursotinpussiin ja pursota muffinien päälle. Ripottele pinnalle kurpitsansiemenet ja pekonimurut.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA