Kvinoa-juuressalaatti
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_lokakuun_reseptit, vähähiilihydraattinen, proteiinipitoinen, sisältää soijaa, kasvisruoka, alkuruoka, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, pääruoka

Kvinoa-juuressalaatti

4 annosta

 

Maukas linssi parantaa ruoan proteiini- ja kuitusisältöä.

Lisää

Ainesosat

  • 2
    porkkanaa
  • 4
    ruusukaalia
  • 2
    pientä punajuurta
  • 1 rkl
    öljyä
  • 0.2 tl
    suolaa
  • 1 dl
    kvinoaa
  • 100 g
    tofua
  • 1
    ruukku rucolaa
  • Kastike
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 rkl
    balsamicoa
  • 1 ripaus
    suolaa
  • 1 ripaus
    mustapippuria
 

Ohjeet

Kuori ja paloittele juurekset, puolita ruusukaalit. Pane kasvikset uunivuokaan, valuta päälle öljy, mausta suolalla. Paahda kasviksia 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele tofu. Kokoa annokset lautasille, pirskota päälle kastiketta.

Maukas linssi parantaa ruoan proteiini- ja kuitusisältöä. Tee kerralla uunikasviksia parille aterialle. Ne maistuvat myös kylminä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA