Lämmin bataatti-papusalaatti
Tykkäämiset
12 1
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, salaatti, gluteeniton, maidoton, kasvisruoka, sisältää maitoa

Lämmin bataatti-papusalaatti

2:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    bataattia
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 1
    punainen chili
  • 1
    pieni punasipuli
  • 1 prk
    (425 g/285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  • 0.2 dl
    viipaloituja mustia oliiveja
  • 50 g
    kevytfetakuutioita
  • 50 g
    rucolaa
  • Kastike:
  • 0
    mustapippuria
  • 1 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
 

Ohjeet

Kuori ja kuutioi bataatti pieneksi. Kuumenna öljy kasarissa. Paista bataattikuutioita, kunnes ne pehmenevät (noin 15 minuuttia). Poista chilistä siemenet, hienonna palko. Lisää bataatin joukkoon, jatka paistamista muutama minuutti. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi, lisää bataatin ja chilin joukkoon. Valuta ja huuhtele pavut, valuta oliivit ja feta. Lisää ne ja rucola kasariin, paista käännellen hetki. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaattiin. Tarjoa salaatti lämpimänä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA