Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
14
1
Osuvuus
92%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, keskitaso, pannulla, salaatti, gluteeniton, maidoton, kasvisruoka, sisältää maitoa
Ainesosat
-
300 gbataattia
-
2 rkloliiviöljyä
-
1punainen chili
-
1pieni punasipuli
-
1 prk(425 g/285 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
-
0.2 dlviipaloituja mustia oliiveja
-
50 gkevytfetakuutioita
-
50 grucolaa
- Kastike:
-
0mustapippuria
-
1 rklbalsamiviinietikkaa
-
1 rkloliiviöljyä
Ohjeet
Kuori ja kuutioi bataatti pieneksi. Kuumenna öljy kasarissa. Paista bataattikuutioita, kunnes ne pehmenevät (noin 15 minuuttia). Poista chilistä siemenet, hienonna palko. Lisää bataatin joukkoon, jatka paistamista muutama minuutti. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi, lisää bataatin ja chilin joukkoon. Valuta ja huuhtele pavut, valuta oliivit ja feta. Lisää ne ja rucola kasariin, paista käännellen hetki. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaattiin. Tarjoa salaatti lämpimänä.
© SOK viestintä ja julkaisut