Lämmin juustoleipä
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, suolainen, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää maitoa, lisäkkeet, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, uuniruoka, suolaiset leivonaiset, leivonnaiset

Lämmin juustoleipä

20:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 100 g
    Valio Oivariini® vähemmän suolaa rasvaa
  • 1 pak
    Valio Polar® 15% vähemmän suolaa viipaleita
  • 1
    sekaleipä
  • 1 tl
    kuivattua basilikaa
 

Ohjeet

Viipaloi leipä niin, että leipäviipaleet jäävät haitarimaisesti kiinni n. 1 - 1 1/2 cm pohjasta.

Sekoita Oivariini, tomaattipyree ja basilika kulhossa.

Avaa viiltoja painamalla leipää ulkoreunoista jokaisen välin kohdalta. Sipaise väliin tomaattilevitettä. Kätevimmin levitys käy leveällä voiveitsellä tai voileipälastalla.

Työnnä juustoviipale jokaiseen viiltoon. Juusto on helppo työntää viiltoon niin, että juustoviipale tulee taittotaskuksi sormien ympärille. Työnnä viipale verran syvään, että juustoa pilkottaa vielä leivän ulkopuolelle.

Nosta leipä leivinpaperin päälle uunipellille.

Lämmitä 175 asteessa uunin keskitasolla 10 min. Tarjoa lämpimänä.