Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Lämmin kalkkunasalaatti
4:lle hengelle
Keskitaso

Ainesosat
-
1pieni sipuli
-
1 dlsäilyke kidneypapuja
-
1tlk säilykemandariineja
-
2 kplmarinoitua kalkkunafileetä
-
3 dlpennepastaa tai makaronia
-
10kirsikkatomaattia
-
0.5 dlmustia kivettömiä oliiveja
-
0.5vihreää paprikaa
-
0erilaisia salaatteja
- Lisäksi:
-
0valmista kevyttä ranskalaista salaatinkastiketta
Ohjeet
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois, huuhtele pasta kylmällä vedellä ja pane kulhoon. Kuori ja suikaloi sipuli ohuiksi puolirenkaiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja kuutioi paprika. Yhdistä kasvikset pastan sekaan ja lisää huuhdottu, kuivattu ja revitty salaatti, valutetut pavut, mandariinit ja oliivit. Paista kalkkunanfileet pannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin kypsiksi. Paloittele fileet kuumana sopiviksi annospaloiksi. Pane salaattiseos tarjoiluastiaan ja nosta päälle lämpimät kalkkunapalat. Tarjoa salaatti heti salaatinkastikkeen ja rapean leivän kanssa.
© SOK viestintä ja julkaisut