Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
103
25
Osuvuus
99%
Muut luokittelutiedot
salaatti, kalaa, keskitaso, laktoositon, maidoton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
2 dloliiviöljyä
-
0.2 dlvettä
-
0.5 kplkesäkurpitsaa
-
1 tlmustapippuria
-
1 kpltammenlehtisalaattia ruukussa
-
1 kpllollo rosso -salaattia ruukussa
-
1 kplruukkupinaattia
-
2 rklhunajaa
-
2 rklsitruunanmehua
-
4 rklTurun Sinappia
-
4 kpllohimedaljonkeja
-
1 kplpunasipulia
-
1 prkmandariinilohkoja
Ohjeet
Valmista aluksi salaatinkastike. Sekoita ainekset keskenään sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Huuhtele salaatit ja pinaatti. Paloittele kesäkurpitsa. Leikkaa sipuli renkaiksi. Valuta mandariinilohkot. Asettele salaattiainekset valmiiksi lautasille. Kaada makusi mukaan päälle kastiketta. Anna maustua hetken aikaa ennen tarjoilua. Ripottele lohimedaljonkien pinnalle suolaa. Paista kalat kypsiksi ja aseta jokaisen salaatin pinnalle kuuma medaljonki. Tarjoa lämmin salaatti heti.
© Unilever 2010