Lämppärihampparit kinkulla ja persimonilla
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, pääruoka, leivät ja hampurilaiset, kalaa

Lämppärihampparit kinkulla ja persimonilla

4 annosta

 

Lämppärihamppareissa yhdistyvät kaksi ikisuosikkia: lämpimät voileivät ja hampurilainen. Sinapilla ryyditetyissä leivissä on täytteenä suolaista kinkkua ja makeaa persimonia.

Lisää

Ainesosat

  • 4 kpl
    vaaleaa sämpylää
  • 4 rkl
    sinappia
  • 2 kpl
    persimonia
  • 1 paketti
    (200 g) saunapalvikinkkua
  • 0.5 tl
    oreganoa
  • 0.2 tl
    (1/4 tl) mustapippuria
  • 2 dl
    raastettua emmentaljuustoa
  • 0.5 kpl
    ruukkua basilikaa
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 220 asteeseen.

Halkaise sämpylät ja voitele kaikki puolikkaat sinapilla.

Kuori persimonit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Jaa kinkkusiivut neljälle sämpylän puolikkaalle. Laita persimoniviipaleet kinkun päälle. Mausta leivät oreganolla ja mustapippurilla. Lisää päälle juustoraastetta.

Laita täytetyt sämpylät sekä kansipalat uunipellille. Paista uunin keskitasolla 15–20 minuuttia tai grillivastuksen alla 10–15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Lisää paistettujen leipien pinnalle hienonnettua tuoretta basilikaa ja nosta päälle sämpylän kansi.