Lanttulaatikko
Tykkäämiset
28 14
Osuvuus
96%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kasvisruoka, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Lanttulaatikko

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2 kpl
    kananmunaa
  • 0.2 tl
    neilikkaa
  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 3 rkl
    siirappia
  • 1000 g
    lanttua
  • 0.5 dl
    korppujauhoja
  • 50 g
    Flora margariinia
  • 1 l
    Vettä
  • 1 dl
    korppujauhoja
  • 0.2 tl
    valkopippuria
  • 1 tl
    suolaa
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja paloittele lantut. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Ota keitinvesi talteen ja soseuta kypsät lantut esimerkiksi sauvasekoittimella. Sekoita Flora Ruoan joukkoon korppujauhot ja anna turvota hetken aikaa. Lisää lanttusoseen joukkoon Flora Ruoka-korppujauhoseos, kananmunat, siirappi, suola, neilikka ja ripaus valkopippuria. Lisää keitinvettä seokseen niin paljon, että seos on vellimäinen. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Painele lanttulaatikon pintaan kuvioita lusikalla ja ripottele korppujauhot päälle. Laita muutama rasvanokare lanttulaatikon pintaan. Paista lanttulaatikkoa 150 °C:n lämpötilassa noin 2 tuntia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA