Lasagne GL
Tykkäämiset
9 1
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

sisältää nautaa, sisältää lihaa, suomalainen, sisältää munaa, kohtuuajassa, helppo, laktoositon, gluteeniton, pääruoka, uuniruoka, pasta

Lasagne GL

4:lle hengelle
Kohtuuajassa
Helppo

 

Gluneetion ja Laktoositon Lasagne. Helppo herkku koko perheelle. Kokonaisvalmistusaika noin 1 tunti.

Lisää

Ainesosat

  • 2.5 dl
    Ruokakerma 3juustoa laktoositon
  • 400 g
    naudan jauhelihaa
  • 1 prk
    Dolmio 500g Lasagne tomaattikastike
  • 150 g
    Emmental punaleima raaste
  • 3 kpl
    Porkkanoita
  • 1 kpl
    Kananmuna
  • 8 kpl
    Semper 250g Lasagne gluteeniton pasta
  • 1 pkt
    Apetina Laktoositon fetajuustokuutio
 

Ohjeet

1. Raasta porkkanat

2. Paista naudanjauheliha pannulla - mausta itsellesi sopivilla mausteilla. Lisää joukkoon porkkanaraaste ja anna hetken sekoittua. Laita samalla uuni valmiiksi lämpenemään 225 asteeseen.

3. Lisää paistetun jauhelihan päälle Dolmio tomaattikastike - anna kiehahtaa. Lisää kerma ja noin puolet juustoraasteesta ja anna juuston hieman sulaa sekaan. Laita levy pois päältä. Lisää kananmuna kastikkeeseen vasta juuri ennenkuin alat kaataa sitä levyjen päälle. Munan voi jättää myös pois.

4.Voitele vuoka ja kaada n. 1/3 kastikkeesta. Lado päälle sopiva määrä lasagnelevyjä. Kaada levyjen päälle noin puolet jäljellä olevasta määrästä kastiketta. Lado päälle sopiva määrä lasagelevyjä. Kaada loput kastikkeesta levyjen päälle.

5. Lisää kastikkeen päälle noin puolet fetajuustoista ja levitä sen päälle loput juustoraasteesta.

6. Paista uunissa 40-45 min. Paistolämpö 225 astetta.

7. Anna lasagnen vetäytyä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa, johon menee kätevästi loput fetajuustoista.