Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Lasagne II
Tykkäämiset
286 48
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Lasagne II

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2 tl
    pippurisekoitusta
  • 10 dl
    maitoa
  • 200 g
    Crème Bonjour Valkosipulia
  • 4 tl
    basilikaa
  • 50 g
    Flora leivontamargariinia
  • 40 g
    Flora leivontamargariinia
  • 1 dl
    vehnäjauhoja
  • 500 g
    HK jauhelihaa
  • 250 g
    lasagnelevyjä
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 rkl
    Knorr Vasikkafondia
  • 500 g
    Bertolli Basilika tomaattikastiketta
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Valmista valkokastike sulattamalla kattilassa rasva. Lisää vehnäjauhot hyvin sekoittaen. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon maito. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen muutama minuutti. Lisää tuorejuusto. Mausta lopuksi suolalla. Valmista jauhelihakastike ruskistamalla jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa. Lisää pastakastike ja mausteet. Laita noin 3 litran vetoiseen vuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnelevyjä siten, että alimmaiseksi ja päällimmäiseksi tulee valkokastike. Paista 170 °C:n lämpötilassa uunin alaosassa noin 1 tunti.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA