Lasagnette broilerista ja fetajuustosta
Tykkäämiset
16 7
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kana, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Lasagnette broilerista ja fetajuustosta

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 6 dl
    vettä
  • 400 g
    Kariniemen Kananpojan fileesuikaleita
  • 1 pkt
    Knorr Lasagnette -ateria-aineksia
  • 1 tl
    oreganoa
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 1 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 20 kpl
    mustia oliiveja
  • 3 dl
    maitoa
  • 50 g
    aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • 50 g
    fetajuustoa
 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 °C lämpötilaan. Paista broilerinsuikaleet Flora Culinessessa isossa paistokasarissa tai kattilassa. Lisää hienonnettu valkosipuli, kastikeainekset, maito ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Suikaloi auringonkuivatut tomaatit ja paloittele oliivit. Murenna juusto. Lisää kaikki ainekset kastikkeeseen. Sekoita kastike ja pasta voidellussa vuoassa ja kypsennä uunin keskitasossa 30-35 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA