Lehtikaalipestobruschetat
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_syyskuun_reseptit, hiilihydraattipitoinen, suolainen, sisältää valkosipulia, kasvisruoka, italialainen, Pohjoismaat, sisältää viljaa, sisältää maitoa, alkuruoka, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, leivänpäälliset, aamiainen / välipala

Lehtikaalipestobruschetat

4 annosta

 

Lehtikaali tai siitä jalostettu tummempi mustakaali taipuu myös pestoksi.

Lisää

Ainesosat

  • Mustakaalipesto
  • 100 g
    mustakaalia tai lehtikaalia
  • 0.5 dl
    pinjansiemeniä
  • 0.5 dl
    parmesaaniraastetta
  • 1
    pieni valkosipulinkynsi
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • Lisäksi
  • 1
    leipää
 

Ohjeet

Huuhdo kaalin lehdet ja poista niistä kovat keskiruodit. Nosta lehdet kiehuvaan veteen vajaaksi minuutiksi. Huuhdo kylmällä vedellä ja puristele kuiviksi. Siirrä lehdet tehosekoittimeen peston ainesten kanssa. Aja karkeaksi tahnaksi. Paahda leipäviipaleet ja sipaise päälle pestoa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA