Lehtipihvit
Tykkäämiset
167 131
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, gluteeniton, munaton, liha, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Lehtipihvit

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2 rkl
    öljyä
  • 0.2 tl
    mustapippuria rouheena
  • 600 g
    naudan ulkofileetä
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Leikkaa ulkofileestä lihan poikkisyin neljä pihviä. Nuiji pihvit 2-3 mm paksuisiksi. Sileäpintaisella nuijalla saat parhaan lopputuloksen. Kuvioidun lihanuijan piikit rikkovat lihassyyt, jolloin paistettaessa lihasneste valuu pannulle ja pihvistä tulee kuiva. Paista pihvit kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin. Pihvi on valmis käännettäväksi, kun sen pintaan nousee pisaroita. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja tarjoile heti maustevoin ja kasvisten kanssa.