Leipäjuustoa ja savuhärkää pastapedillä
Tykkäämiset
2 2
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

salaatti, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Leipäjuustoa ja savuhärkää pastapedillä

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • kirsikkatomaatteja
  • 1 rkl
    appelsiinimehua
  • 1 rkl
    hunajaa
  • 1
    valkosipulin kynsi murskattuna
  • 1
    jääsalaattia
  • 2 rkl
    valkoista balsamiviinietikkaa
  • 3 dl
    Torino Kaura pastaa
  • 3 rkl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 200 g
    leipäjuustoa
  • 1.5 l
    vettä
  • 50 g
    viipaloitua härän savufileetä tai kylmäsavuporoa
  • 0.5
    punainen paprika
  • 0.5 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 0.5 prk
    persikoita sokeriliemessä
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Lisää kiehuvaan veteen pasta. Sekoita kerran kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä noin 5 minuuttia. Kaada kypsä pasta siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta hyvin.

Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää ne pastan joukkoon. Anna marinoitua kylmässä muutama tunti.

Suikaloi salaatti. Kuutio paprika, valutetut persikan puolikkaat sekä leipäjuusto. Puolita kirsikkatomaatit.

Vuoraa laakea tarjoiluastia salaatilla. Asettele päälle marinoitu pasta, paprika, persikka ja leipäjuusto. Kääri savufileeviipaleet ruusukkeiksi salaatin joukkoon ja koristele pinta kirsikkatomaateilla.Salaatti sopii sekä alkupalasalaatiksi että ruokaisaksi iltapalasalaatiksi.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA