Lempeän tuliset lihapyörykät
Tykkäämiset
16 1
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, uunissa, tulinen, jauheliha, liha, keskitaso, mausteinen, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää laktoosia

Lempeän tuliset lihapyörykät

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    chiliä tai cayennenpippuria
  • 400 g
    jauhelihaa
  • 1 dl
    ruokakermaa
  • 1 dl
    raastettua parmesaania
  • 1
    muna
  • 0.5 dl
    korppujauhoja
  • 1 tl
    suolaa
  • Kastike:
  • 0
    chiliä tai cayennenpippuria
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 prk
    tomaattimurskaa
  • 1 dl
    kanalientä
  • 1 rkl
    hunajaa
  • 1 dl
    ruokakermaa
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 2
    sipulia
 

Ohjeet

Mittaa korppujauhot kulhoon ja sekoita joukkoon kerma. Lisää liha, parmesaani, muna ja mausteet. Muotoile seoksesta pyöryköitä ja paista niihin pintaväri pannussa. Pane pyörykät uunivuokaan. Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota öljytilkassa. Lisää tomaattimurska, kanaliemi, mausteet ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja kaada pyöryköille. Kypsennä 200 °C:ssa 20 minuuttia.