Lihakeitto
Tykkäämiset
50 52
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, keitto, laktoositon, maidoton, vähälaktoosinen, liha, kevyt, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Lihakeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

 

Perinteisen lihakeiton valmistuksessa käytetään naudan lapaa, kylkeä tai etuselkää.

Lisää

Ainesosat

  • 0
    pala palsternakkaa
  • 0
    pala lanttua
  • 0
    purjoa
  • 0
    persiljaa
  • 400 g
    naudan lihaa (lapaa, kylkeä, etuselkää)
  • 1
    laakerinlehti
  • 1
    sipuli
  • 2
    porkkanaa
  • 8 dl
    vettä
  • 4.5
    perunaa
  • 8
    maustepippuria
  • 0
    pieni pala juuriselleriä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Mittaa vesi kattilaan. Huuhtele luullinen liha vedelMittaa vesi kattilaan. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja kuori vaahto pois. Lisää suola, maustepippurit, laakerinlehti ja paloiteltu sipuli. Keitä noin tunti. Lisää lihan joukkoon kuutioitu lanttu, selleri ja porkkana. Keitä noin 5 minuuttia. Lisää peruna- ja purjopalat kattilaanNosta liha leikkuulaudalle ja irrota paloittele liha kuutioiksi. Nosta lihapalat takaisin kattilaan. Tarkista maku. Lisää pinnalle tuoretta persiljaaNosta liha leikkuulaudalle ja irrota paloittele liha kuutioiksi. Nosta lihapalat takaisin kattilaan. Tarkista maku. Lisää pinnalle tuoretta persiljaa

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA