Lihamestarin lihamureke
Tykkäämiset
53 19
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lammasta, sisältää lihaa, sisältää laktoosia

Lihamestarin lihamureke

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    sipulia
  • 0.2 tl
    valkopippuria
  • 150 g
    HK Naudan jauhelihaa
  • 200 g
    Crème Bonjour Pippuriseos 15%
  • 0.5 dl
    korppujauhoja
  • 100 g
    HK Amerikan pekonia
  • 1 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 1 tl
    timjamia
  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 150 g
    lampaan jauhelihaa
  • 0.5 tl
    pippurisekoitusta
  • 0.5 tl
    salviaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Hienonna sipuli. Ruskista sipuli ja pekonikuutiot teflonpannussa. Lisää tuorejuusto pannuun ja sekoita tasaiseksi. Jäähdytä. Sekoita korppujauhot, Flora Ruoka ja mausteet ja anna niiden turvota hetken aikaa. Yhdistä ainekset murekemassaksi ja kaada seos voideltuun vuokaan (8 dl). Kypsennä 170 °C:n lämpötilassa noin 45 minuuttia. Nauti lämpimänä tai kylmänä.