Lihapasteijat
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

varaa aikaa, helppo

Lihapasteijat

50 kappaletta
Varaa aikaa
Helppo

 

Herkulliset lihapasteijat

Lisää

Ainesosat

  • 2 kpl
    lehtitaikinalevypakkauksia
  • Täyte
  • 1 kpl
    400 g jauhelihaa
  • 1 kpl
    1 iso keltasipuli pilkottuna
  • 1 kpl
    2 dl puuroriisiä+4 dl lihalientä kokoon keitettynä
  • 1 kpl
    2 suolakurkkua pilkottuna
  • 1 kpl
    4 kananmunaa pilkottuna
  • 1 kpl
    loraus kermaa
  • 1 kpl
    grillimaustetta, valkosipulijauhetta, valkopippuria, mustapippuria ja tujaus sinappia
 

Ohjeet

Keitä riisi ja kananmunat, paista jauheliha ja lisää joukkoon pilkotut ainekset. Mausta tuikean makuiseksi sillä lehtitaikina on itsessään aika mautonta.

Yhdistä pari pehminnyttä taikinalevyä päistään yhteen ja kaulitse ohuemmaksi ja leveämmäksi. Täyte pitkittäissuunnassa keskelle, taittele pitkät sivut täytteen päälle ja laita hieman kanamunaa reunaan kiinnittymisen varmistamiseksi. Käännä pötkö saumapuoli alaspäin ja viiltele veitsellä, leikkaa sitten mieleisesi kokoisiksi paloiksi.

Voitele pasteijat kananmunalla ja paista 225 asteessa n. 12-15 minuuttia.