Limetti-juustokakku
Tykkäämiset
3 2
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

sisältää sokeria, sisältää sitrusta, sisältää gluteenia, amerikkalainen, sisältää munaa, sisältää laktoosia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, suklaaton, pähkinätön, omenaton, gluteeniton, kalaa

Limetti-juustokakku

10:lle hengelle

 

Juustokakku on parhaimmillaan vasta seuraavana päivänä leipomisen jälkeen. Kakku säilyy jääkaapissa 5 päivää. Voit tarjota kakun sellaisenaan tai marjakastikkeen kanssa.

Lisää

Ainesosat

  • 200 g
    digestivekeksejä
  • 150 g
    voita
  • 4 rkl
    ruokosokeria
  • Täyte
  • 600 g
    maustamatonta tuorejuustoa
  • 200 g
    ranskankermaa
  • 1 rkl
    raastettua limetinkuorta
  • 1 dl
    limettimehua
  • 2 dl
    ruokosokeria
  • 2 tl
    vaniljasokeria
  • 4
    munaa
  • 2 rkl
    maissitärkkelystä
 

Ohjeet

Murenna keksit joko monitoimikoneessa tai pane keksit muovipussiin ja murusta kaulimella painelemalla. Sekoita sokeri ja sulatettu voi keksimuruihin.

Vuoraa irtopohjavuoan pohja (halk. 24-25 cm) leivinpaperilla. Painele muruseos vuoan pohjalle ja reunoille. Tee reunoista 4–5 cm:n korkuiset. Pane pohja jääkaappiin puoleksi tunniksi.

Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella. Lisää muut aineet ja sekoita täyte tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle. Kypsennä torttua uunin keskitasolla 175 asteessa 1 tunti. Peitä kakun pinta tarvittaessa leivinpaperilla, jos se tummuu liikaa.

Katkaise uunista lämpö ja anna kakun vielä olla uunissa tunnin ajan. Tarjoa juustokakku seuraavana päivänä. Säilytä se jääkaapissa hyvin peitettynä.