Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Limetti-juustokakku
10:lle hengelle

” Juustokakku on parhaimmillaan vasta seuraavana päivänä leipomisen jälkeen. Kakku säilyy jääkaapissa 5 päivää. Voit tarjota kakun sellaisenaan tai marjakastikkeen kanssa.
Ainesosat
-
200 gdigestivekeksejä
-
150 gvoita
-
4 rklruokosokeria
- Täyte
-
600 gmaustamatonta tuorejuustoa
-
200 granskankermaa
-
1 rklraastettua limetinkuorta
-
1 dllimettimehua
-
2 dlruokosokeria
-
2 tlvaniljasokeria
-
4munaa
-
2 rklmaissitärkkelystä
Ohjeet
Murenna keksit joko monitoimikoneessa tai pane keksit muovipussiin ja murusta kaulimella painelemalla. Sekoita sokeri ja sulatettu voi keksimuruihin.
Vuoraa irtopohjavuoan pohja (halk. 24-25 cm) leivinpaperilla. Painele muruseos vuoan pohjalle ja reunoille. Tee reunoista 4–5 cm:n korkuiset. Pane pohja jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella. Lisää muut aineet ja sekoita täyte tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle. Kypsennä torttua uunin keskitasolla 175 asteessa 1 tunti. Peitä kakun pinta tarvittaessa leivinpaperilla, jos se tummuu liikaa.
Katkaise uunista lämpö ja anna kakun vielä olla uunissa tunnin ajan. Tarjoa juustokakku seuraavana päivänä. Säilytä se jääkaapissa hyvin peitettynä.
© SOK