Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
24
19
Osuvuus
96%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, pannulla, tulinen, kalaa, keskitaso, munaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta
Ainesosat
-
0mustapippuria
-
1 rklketjap manis- tai soijakastiketta
-
1 rklhunajaa
-
1 rkllimettimehua
-
2 rklöljyä
-
2 dlkookoskermaa
-
700 glohifileetä
-
0hiukan raastettua limetinkuorta
-
0hienonnettua ruohosipulia
-
1 tlsuolaa
Ohjeet
Leikkaa lohifilee noin 2?3 cm:n paksuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet paistinpannussa kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Sirottele pintaan suolaa ja pippuria. Nosta kalapalat hetkeksi pois pannusta. Lisää pannuun kookoskerma, ketjap manis tai soija, hunaja ja limettimehu. Kuumenna kiehuvaksi. Pane kala tarjoiluastiaan ja kaada kastike päälle tai lisää kalapalat pannuun ja kuumenna. Sirottele pinnalle raastettua limetinkuorta ja hienonnettua ruohosipulia.
© SOK viestintä ja julkaisut