Linssi-papukastike
Tykkäämiset
16 0
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

vegaaninen, vähärasvainen, matalakolesterolinen, proteiinipitoinen, suolainen, sisältää sokeria, sisältää valkosipulia, kasvisruoka, intialainen, aasialainen, lisäkkeet, vähälaktoosinen, suklaaton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, pääruoka, kastikkeet

Linssi-papukastike

4 annosta

 

Linsseistä ja pavuista saa kasvisruokaan proteiinia.

Lisää

Ainesosat

  • 3 dl
    vettä
  • 1
    sipuli
  • 1
    porkkana
  • 1 rkl
    rypsiöljyä
  • 2 dl
    punaisia linssejä
  • 1 prk
    (400/240 g) esikeitettyjä kidneypapuja
  • 1 prk
    (400 g) tomaattimurskaa
  • 1
    kasvisliemikuutio
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • 1 rkl
    fariinisokeria
  • 1 tl
    savustettua paprikajauhetta
  • 1 tl
    juustokuminaa
  • 0.2 tl
    cayennenpippuria
  • 1 ripaus
    rouhittua mustapippuria
  • 1
    paprika
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori sipuli ja porkkana, kuutioi pieniksi. Kuullota kasviksia pannulla öljyssä reilut 5 minuuttia. Huuhtele ja valuta linssit ja pavut, lisää pannulle tomaattimurskan kanssa. Huuhtele tomaattimurskapurkki vedellä ja lisää vesi, liemikuutio, murskatut valkosipulinkynnet, sokeri ja mausteet pannulle. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Pilko paprika ja lisää kastikkeeseen. Kuumenna ja lisää tarvittaessa vettä.