Linssikeitto
Tykkäämiset
24 8
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

keitto, kasvisruoka, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Linssikeitto

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.3 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 1 kpl
    sipulia
  • 2 kpl
    perunaa
  • 2 dl
    punaisia linssejä
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 2 dl
    Becel Kevyt Ruokaa
  • 0.5 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 9 dl
    vettä
  • 40 g
    aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • 1 kpl
    porkkanaa
  • 1 g
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
  • 1 kpl
    Knorr Kanaliemi merisuolalla ja oliiviöljyllä
  • 1 tl
    sambal oelekia
  • 1 tl
    yrttimaustesekoitusta
 

Ohjeet

Hienonna sipuli, kuori ja paloittele perunat ja porkkana. Kuullota sipuli Becel Juokseva kasviöljyvalmisteessa isossa kattilassa - älä ruskista. Huuhtele ja valuta linssit lävikössä. Lisää kattilaan vesi, perunat, porkkana, punaiset linssit, liemikuutio ja tomaattipyre. Sekoita ja anna keiton kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes linssit ovat pehmeitä. (Jos käytät vihreitä linssejä, keitä ensin 15 minuuttia, lisää vasta sitten juurekset ja keitä vielä 15 minuuttina). Lisää keittoon Becel Kevyt Ruoka ja mausta sambal oelekilla, viipaloiduilla aurinkokuivatuilla tomaateilla, yrttimaustesekoituksella, balsamiviinietikalla ja mustapippurilla. Tarjoa keitto tuoreen leivän ja kasvirasvalevitteen kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA