Lohi-artisokkapiirakka
Tykkäämiset
2 4
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, kalaa, keskitaso, omenaton, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Lohi-artisokkapiirakka

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    kananmunaa
  • 120 g
    Crème Bonjour Salade&apéritif Paprika&Kreikkalaise
  • 2 dl
    ranskankermaa
  • 0.2 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 150 g
    kylmäsavustettua kirjolohta
  • 9 kpl
    säilöttyjä artisokansydämiä
  • 1 kpl
    Maizena piirakkapohja-aineksia
  • 1 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
 

Ohjeet

Valmista piirakkapohja pakkauksen ohjeen mukaan voideltuun piirakkavuokaan. Valuta artisokansydämet siivilässä ja lohko ne. Leikkaa kylmäsavulohi paloiksi. Levitä artisokat, kalapalat ja tuorejuustokuutiot piirakkapohjalle. Sekoita ranskankerma, Flora ruoka, kananmuna ja mustapippuri kulhossa ja kaada piirakkavuokaan. Paista 200 °C lämpötilassa lämpötilassa noin 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.