Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0.00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
0
0
Osuvuus
50%
Muut luokittelutiedot
uuniruoka, pääruoka, gluteeniton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, sokeriton, alkuruoka, sisältää maitoa, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, suolainen, sisältää vehnää, hiilihydraattipitoinen, proteiinipitoinen
Ainesosat
- Pohja
-
2 dlvehnäjauhoja
-
1.5 dlruisjauhoja
-
150 gmargariinia tai voita
-
0.5 dlkylmää vettä
-
0.2 tlsuolaa
- Täyte
-
2 kplkananmunaa
-
200 gkylmäsavulohta
-
1 kplruukku tilliä
-
4 kplkeitettyä perunaa
-
2 dlruokakermaa
-
0.2 tl(1/4 tl) mustapippuria
-
1 dljuustoraastetta
Ohjeet
Nypi rasva jauho-suolaseokseen. Lisää vesi nopeasti sekoittaen. Kääri taikina kelmuun ja anna levätä kylmässä vähintään 2 tuntia. Viipaloi perunat, leikkaa lohi suikaleiksi. Silppua tilli. Sekoita munat kermaan, mausta pippurilla. Kauli taikina vuoan (halk. n. 24 cm) kokoiseksi levyksi. Painele levy vuokaan ja reunoille. Pistele pohja ja esikypsennä sitä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Levitä lohi, tilli, perunaviipaleet ja juusto pohjan päälle. Kaada päälle muna-kermaseos. Kypsennä noin 20 minuuttia.
© SOK