Lohi-pinaattipasta
Tykkäämiset
19 12
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Lohi-pinaattipasta

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    lohifileetä
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 tl
    sitruunan raastettua kuorta
  • 1 g
    Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 0.8 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 2.5 dl
    Becel Kevyt Ruokaa
  • 3 rkl
    sitruunanmehua
  • 150 g
    Tuoretta pinaattia
  • 250 g
    täysjyväpastaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna sipuli ja kuutioi nahaton kalafilee. Pese sitruuna huolellisesti, raasta sen kuori ja purista mehu. Huuhtele pinaatti ja poista paksuimmat lehtiruodit. Kuullota sipuli rasvassa paistokasarissa, lisää kala. Paista 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Lisää pannulle Becel Kevyt Ruoka, sitruunankuori ja -mehu, liemitiiviste sekä mustapippuri. Kuumenna. Sekoita joukkoon pinaatit ja anna kiehua noin 3 minuutin ajan. Tarjoa kastike pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA