Lohi-simpukkaruukku
Tykkäämiset
10 2
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

välipala, kalaa, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää mereneläviä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Lohi-simpukkaruukku

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    lohifileetä
  • 1 kpl
    purjosipulia
  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 kpl
    Knorr Kalaliemikuutioita
  • 1 prk
    simpukoita
  • 3 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 3 rkl
    ruohosipulia
  • 200 g
    Crème Bonjour Ruohosipulia
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 4 kpl
    tomaattia
 

Ohjeet

Halkaise purjo ja huuhtele se huolellisesti. Kuullota viipaloitu purjo ja valkosipulin kynnet öljyssä kasarissa. Lisää halkaistut tomaatit, murennettu liemikuutio ja pippuri. Sulata joukkoon tuorejuusto. Lisää simpukat ja paloiteltu lohi. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Vältä sekoittamista, jotta lohipalat säilyvät ehjinä. Lisää lopuksi ruohosipulia tai muita haluamiasi tuoreita yrttejä. Tarjoa ruukku heti lämpimänä riisin tai rapeakuorisen vaalean leivän kanssa.